Bruynvisweg 2A 1531 AZ Wormer

Tel. 075-7112720

© 2018 Allround Services International BV

Softwareontwikkelaars prijzen hun software aan met alle features. Wat daarin echter vaak ontbreekt is de uitleg hoe de support is geregeld. Support is eigenlijk de basis. Een goede support is de garantie dat je probleemloos kunt werken. Snel, efficiënt en compleet.

Het is echter moeilijk om je ervan te overtuigen dat wij dit minstens zo belangrijk vinden als de software zelf. Wij zijn sinds 1992 in jouw branche werkzaam en dat lukt niet als de support niet op orde is. Wij scoren een 9,2 op de tevredenheid-scorelijsten. Wie doet ons dat na?!

Met een geavanceerd ticketsysteem dat vanuit Perplex-DBC beschikbaar is, de ontwikkelaars die zelf vaak direct beschikbaar zijn en de korte lijnen binnen ons bedrijf geven je de garantie dat je zeker niet teleurgesteld wordt.

In voorkomende dringende gevallen zijn wij zelfs 24/7 beschikbaar. Een softwareontwikkelaar die dat biedt vind je niet snel.

Uiteraard hebben wij een online ondersteuningsportaal dat alle vragen die je hebt kan beantwoorden. Maar, wij schuwen het directe telefonische contact niet. Als één van de eerste bedrijven in Nederland boden wij hulp op afstand. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde Teamviewer versie om je optimaal te ondersteunen.

  • Perplex-DBC
  • Allround Services Int. BV